У Білій Церкві відбувся V Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Олександрія»

З 27 до 29 квітня в приміщенні спортивного комплексу комунального закладу Білоцерківської міської ради ДЮСШ «Юність» уже п’ятий рік поспіль відбулися змагання Всеукраїнського турніру з художньої гімнастики «Олександрія». Турнір відбувся за підтримки Київського обласного відділення Національного комітету України. У змаганнях взяли участь дівчата 2002-2008 р.н. із таких міст, як Бровари, Запоріжжя, Ізмаїл, Луганськ, Миколаїв, Одеса, Фастів. Білу Церкву на змаганнях представляли спортсмени ДЮСШ «Юність».

 

Під час урочистої церемонії нагородження від імені міського голови Геннадія Дикого учасників змагань привітала начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Катерина Литвиненко, яка побажала учасникам змагань успіхів та перемог.

 

Гімнастки були нагороджені дипломами, медалями та кубками (спортсмени, які показали найкращий результат), а також призами від організаторів змагань.

 

Під час заходу присутні переглянули також показові виступи спортсменок.

 

У заході взяли участь: директор КЗ БМР «ДЮСШ «Юність», заступник голови Київського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Володимир Корінєнко, судді змагань, батьки та тренери спортсменів, представники громадськості. 
 

У Білій Церкві відбувся V Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Олександрія»


Опубліковано: 30 квітня 2018 року
Поділитися