Новий імпульс для розвитку Білої Церкви

03 травня міський голова Геннадій Дикий взяв участь у підписанні Меморандуму про співробітництво між комунальним підприємством Білоцерківської міської ради «Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс» та групою компаній «ЗАММЛЕР Україна». Дана подія є важливою та знаковою, адже йдеться про реалізацію інфраструктурного проекту зі створення міжнародного аеропорту «Біла Церква» з мультимодальною інфраструктурою для вантажних та пасажирських авіаперевезень. До того ж, планується розбудова сучасного центру технічного обслуговування і ремонту повітряних суден, облаштування на аеродромі «Біла Церква» авіаційного пункту пропуску через державний кордон і його експлуатація з дотриманням всіх вимог законодавства України та відповідних режимів – митного, прикордонного, авіабезпеки тощо.

 

«Усі великі речі починаються з чогось малого, і я б хотів, аби цей Меморандум переріс у договір про співпрацю, – наголосив під час зустрічі міський голова Геннадій Дикий. – Це наступний крок для розвитку, адже співпраця з групою компаній «ЗАММЛЕР Україна» дасть поштовх для виходу на новий рівень аеропорту, залученню інших інвесторів, збільшенню надходжень до місцевого бюджету, зростанню кількості робочих місць, відкриттю нових перспектив розвитку у сфері логістики, транспортного сполучення Білої Церкви».

 

Директор КП «БВАК» Сергій Кандауров зазначив, що група компаній «ЗАММЛЕР Україна» присутня на льотному полі давно, і на часі постала пропозиція продовжити співробітництво на більш якісному рівні – з метою організації пункту пропуску через кордон. Також зауважив, що така співпраця зможе впровадити плани щодо модернізації аеропорту, пожвавлювати повітряний рух над аеродромом м. Біла Церква, у цілому дасть змогу підприємству рухатися вперед та розвиватися.

 

Генеральний директор групи компаній «ЗАММЛЕР Україна» Віктор Шевченко відмітив, що компанія займається логістикою, яку називають ще «колесами економіки». Також зупинився на низці переваг та перспектив розвитку від співпраці, а саме від створення міжнародного пункту пропуску – як для КП «БВАК», так і групи компаній «ЗАММЛЕР Україна». Зокрема це збільшення кількості літаків на обслуговуванні, а отже прибутку для комунального підприємства «БВАК»; здійснення процедури розмитнення літаків, які прибувають з-за кордону, на місці, без потреби звертатися в інші митні пункти пропуску; отримання групою компаній «ЗАММЛЕР Україна» статусу вантажної авіакомпанії з метою запуску вантажних перевезень для України тощо.


Для довідки

ZAMMLER GROUP – міжнародна група логістичних компаній, яка надає послуги в сфері автомобільних, морських і авіаперевезень, митно-брокерського оформлення, а також – повний спектр складських послуг. До групи компаній входить 6 компаній, представлених 8-ма офісами. Представництва ZAMMLER GROUP є в Україні, Польщі та Китаї.

Новий імпульс для розвитку Білої Церкви


Опубліковано: 03 травня 2018 року
Поділитися