У Білій Церкві відбувся спортивний фестиваль «Ти зможеш – якщо зміг я»

21 листопада в спортивному залі Білоцерківського багатопрофільного навчально-реабілітаційного   центру  відбувся  спортивний  фестиваль «Ти зможеш – якщо зміг я»,  приурочений до Дня Гідності та Свободи.

 

У нашій країні вже традиційно щорічно проводиться фестиваль «Ти зможеш якщо зміг Я»,  і в місті Біла Церква в день Гідності та Свободи  влаштовуються дитячі конкурси та естафети завдяки організаторам фестивалю: управлінню фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації, Київському обласному центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», за сприяння відділу Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту, Білоцерківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», адміністрації та педагогічного колективу Білоцерківського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру та мецената громадської спортивної організації «Федеративне футбольне суспільство Білоцерківщини».

 

Головною метою фестивалю є популяризація здорового способу життя та залучення молоді до занять спортом. Спортивна програма для дітей з обмеженими можливостями «Ти зможеш – якщо зміг я» щорічно проводиться в нашому місті, аби звернути увагу на те, що діти для батьків є найціннішим у житті, а здорові діти в сім’ї – це щастя і радість.

 

Під час дійства директор закладу Ольга Верзун  привітала своїх вихованців із спортивним святом і нагадала їм про Героїв, які захищали гідність і свободу в нашій державі. Зі словами вітань до дітей звернулися також: Денис Мірзоєв – директор Київського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Сергій Серьогін – заступник начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради, Марія Віниченко – начальник комунального закладу Київської обласної ради «Київський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». На спортивному святі був присутній Костянтин Павлюк – директор Білоцерківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

Змагання пройшли жваво та весело, запекла боротьба відбувалася в кожній естафеті «Веселі старти» та у змаганнях із футзалу. У спортивному фестивалі брали участь  учні з 1 до 10 класу.  Після завершення фестивалю команди переможці та призери спортивної програми були нагороджені кубками та м’ячами, а всі учасники змагань з футзалу та естафет «Веселі старти» отримали медалі, грамоти, а також солодкі подарунки від мецената – громадської спортивної організації «Федеративне футбольне суспільство Білоцерківщини».

 

На завершення  фестивалю ведуча подякувала  учасникам, організаторам, гостям  та вболівальникам. 

 

Вихованці інтернату із задоволенням зробили фото на згадку з організаторами свята.

 

Адміністрація школи завдячує організаторам за увагу, приділену їх вихованцям, піклування, а також подарунки дітям та школі.


Результати змагань:

Програма естафет «Веселі старти»

1 місце: команда «Снайпер», склад: Нестеренко Михайло (капітан), Гончар Андрій, Бурлака Богдан, Ракітін Андрій, Калініченко Мар’яна, Пушков Артемій, Гарбовський Руслан, Денисенко Тимофій, Литвиненко Микола, Гурська Наталя;

2 місце: команда «Ранок», склад: Кругляк Олександр (капітан),  Носов Макар, Петренко Євген, Шпорть Вадим, Пустовойт Поліна, Шкуренко Ангеліна, Ніколаєнко Давід, Костюшін Андрій, Пустовойт Данило, Великодна Сніжана;

3 місце: команда «Зірка», склад: Загорулько Данило (капітан), Гончар Олексій, Лищук Тарас, Шаляпіна Альбіна, Залівака Діана, Шульга Роман, Власюк Лариса, Капітоненко Микола, Блащук Богдан, Люблінецька Вікторія.


Программа «Футзал»

1 місце: команда «Снайпер», склад: Кривонос Олександр (капітан), Куценко Максим, Ткаченко Максим, Нестеренко Михайло, Гарбовський Руслан;  

2 місце: команда «Ранок», склад: Москаленко Олександр (капітан), Горгола Дмитро, Тильошін Андрій, Кругляк Олександр, Блащук Богдан;

3 місце: команда «Зірка», склад: Кібляр Богдан (капітан), Капітоненко Микола, Пустовойт Данило, Денисенко Тимофій, Ніколаєнко Давід.

У Білій Церкві відбувся спортивний фестиваль «Ти зможеш – якщо зміг я»


Опубліковано: 22 листопада 2017 року
Поділитися