У Білій Церкві привітали одне «смарагдове» та два «золотих» подружжя

8 грудня в Білій Церкві відзначили подружні пари, які цьогоріч відсвяткували 50 та 55 років подружнього життя.

Більше півстоліття вони прожили в любові. Зуміли зберегти почуття у всіх випробуваннях, виростили своїх дітей гідними людьми, ділилися з іншими життєвим досвідом, допомагали тому, хто цього потребував.

За дорученням міського голови Геннадія Дикого слова вітань та найкращих побажань подружнім парам адресувала в.о. начальника управління з питань молоді та спорту Валентина Коросько. Доповненням до вітань стали подяки Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету, подарунки та квіти.

Зокрема вітання отримало подружжя Шкуліїв Федора Самойловича та Ольги Костянтинівни, які 9 серпня цього року відзначили 55 років сімейного життя – «смарагдове» весілля. Пара побралася у 1968 році, виростила двох дітей – доньку та сина, дочекалися трьох онуків. Ольга Костянтинівна 25 років пропрацювала майстром на хлібзаводі, Федір Самойлович – будував БАМ, працював також на авіаремонтному заводі.

«Золоте» подружжя Мусієнків Михайла Миколайовича та Людмили Іванівни відзначили 50 років сімейного життя 23 серпня ц.р. Михайло Миколайович пропрацював в автобусному парку, Людмила Миколаївна – за фахом кравчиня. Виховали двох дітей, трьох онуків та очікують на правнучку.

Подружжя Голубів Володимира Івановича та Марії Петрівни «золотий» ювілей свого подружнього життя відзначили 14 листопада ц.р. Подружжя родом з Донеччини, в Білій Церкві проживають: Володимир Іванович – з 1971 року, Марія Петрівна – з 1973. Познайомилися в Білій Церкві на роботі – працювали у військовій частині. Виховали двох синів, один, з яких, на жаль, загинув. Дочекалися онуків та правнучку.

Тож бажаємо всім подружнім парам щастя, здоров’я на довгі роки, аби кожен день був світлим та радісним, а Бог і надалі дарував сили, терпіння, любов та злагоду.

У Білій Церкві привітали одне «смарагдове» та два «золотих» подружжя


Опубліковано: 11 грудня 2023 року
Поділитися