Різдвяно-новорічна казка для дітей триває!

9 грудня для дітей із вразливих категорій населення Білоцерківської громади місцевою владою був організований перегляд рідзвяної казки «Детективна історія Гендзеля і Гретель».

Цікаве казкове дійство маленьким глядачам подарували актори Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.К. Саксаганського (режисери А.Прокоп’єв, А.Приходкіна).

У цей хоч і тривожний, але передріздвяний і казковий час всі глядачі мали змогу хоч ненадовго поринути в чарівну атмосферу казкової історії, персонажі якої ще раз доводять: добро перемагає зло, світло – темряву, а все таємне і приховане стає явним.

Завдяки добрій ініціативі громадської організації «Важливі дії» по завершенню казки всі юні глядачі отримали солодкі подарунки.

«Ми самі напакували 2000 подарунків, роздавали їх у центрі біля ресторану «Хінкалі та вино», біля парку на Ярмолах і от зараз – у театрі, – розповіла волонтер Крістіна. – Також подарунки будуть роздані дітям з числа внутрішньо переміщених осіб, діткам, якими опікується громадська організація «Ми особливі», а також дітям загиблих Героїв 72 бригади. Також плануємо закупити книжки для таких діток».

Тож нехай віра в диво та добро завжди перемагає всілякі негаразди, і немов у казці, всі бажання та мрії – якими б недосяжними вони не були, – завжди здійснюються, та все у житті стає можливим.

Різдвяно-новорічна казка для дітей триває!


Опубліковано: 09 грудня 2023 року
Поділитися