У Білій Церкві пройшли святкові заходи з нагоди Дня Незалежності України

24 серпня в м.Біла Церква з нагоди Дня Незалежності України в парку культури і відпочинку  ім.Т.Г.Шевченка відбувся ряд святкових заходів для гостей та жителів міста.

 

Зокрема, було проведено концертну програму «З Україною в серці». На святковій сцені виступали вихованці дитячого хореографічного «Зразкового аматорського колективу «Надія», кращі творчі колективи Білої Церкви, вихованці клубів за місцем проживання відділу у справах сім`ї та молоді міської ради та ін.

 

Виступаючі  ввібрали в себе всю чудову палітру барв, звуків, слів, обрядів та народних звичаїв, які притаманні українському народу. Глядачі отримали багато емоцій, радості та натхнення від перегляду концерту.

 

Під час святкування Дня Незалежності  України  вже традиційно в місті відбувалася виставка-ярмарок авторської, художньої, сувенірної продукції декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва.

 

Так, відвідувачі виставки  мали гарну нагоду ознайомитись з новими роботами білоцерківських майстрів. Зокрема, було широко представлено картини живопису та народного малярства, розмаїття панно і картин. 

 

Своєю красою та ажурністю дивували відвідувачів витинанки, вироби з бісероплетіння, народні ляльки і ляльки-мотанки, м’які іграшки, неперевершені флористичні картини. Було представлено вироби з художнього різьблення по дереву, гончарства та художної кераміки тощо.

 

В ході святкувань було організовано фотоконкурс «Всім вишиванкам – вишиванка» за результатами якого було нагороджено переможців.

 

Для найменших гостей та жителів Білої Церкви організовано показ лялькових вистав, різноманітні конкурси, ігри, забави, дитяча анімація «Країна щасливих дітей».

 

Також під час святкувань центр волонтаріату «Червоного Хреста» презентували фотовиставку про діяльність організації та провели майстер-класи з надання першої долікарської допомоги. Досвідчені волонтери-інструктори показали та розповіли присутнім, як діяти, щоб допомогти, а не нашкодити потерпілому. На майстер-класі присутні мали змогу ознайомитися з методами визначення зупинки дихання та серцевої діяльності, прийомами зупинки кровотечі, технікою накладання джгута та пов’язок, правилами іммобілізації при травмах та ін.

 

По завершенню урочистостей  відбувся концерт оркестру Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського «Святкова музична феєрія» та концерт гурту «Big Boys Band».

 

Варто відмітити, що цього ж дня в приміщенні Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського проходило гранд-шоу «З любов`ю до України» на якому присутні мали змогу проглянути святкову програму у виконанні артистів театру.

 

У заходах взяли участь міський голова Геннадій Дикий, депутати Київської обласної ради, заступники міського голови, депутати міської ради та члени виконавчого комітету, громадськість та журналісти місцевих ЗМІ.

У Білій Церкві пройшли святкові заходи з нагоди Дня Незалежності України


Опубліковано: 24 серпня 2017 року
Поділитися