Триває підготовка до опалювального сезону

Сьогодні, в міжопалювальний сезон, основне завдання КП «Білоцерківтепломерережа» – підготовка теплового господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період.

 

Зараз працівники підприємства максимально виконують роботи для того, щоб з настанням холодів надавати якісні послуги теплопостачання споживачам. Зокрема, відбувається заміна зношених труб на проблемних ділянках з використанням попередньо ізольованих сталевих труб. Для ремонтів наземних мереж використовуються попередньо ізольовані труби у SPIRO оболонці.

 

Це зменшує ризик аварійних ситуацій на мережах та забезпечить більш стале та надійне теплопостачання. Адже попередньо ізольовані труби захищають систему від втрати температури теплоносія також вони більше захищені від агресивного впливу зовнішнього середовища та механічних пошкоджень.

 

Проводяться й ремонти основного та допоміжного котельного обладнання.

 

Цьогорічна підготовка до нового опалювального сезону враховує і непрості реалії сьогодення, пов’язані з агресією сусідньої країни. Тому сьогодні комунальним підприємством реалізуються заходи для забезпечення автономного електропостачання об’єктів генерації теплової енергії.

 

Тож наразі ми проводимо всі належні роботи, щоб попри виклики військового стану, місто було готово до нового опалювального сезону 2023-2024 рр.

Триває підготовка до опалювального сезону


Опубліковано: 07 липня 2023 року
Поділитися