Технолого-економічному коледжу БНАУ - 75!

13 грудня в Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди 75-річчя техніко-економічного коледжу Білоцерківського національного аграрного університету (директор – Людмила Лендрик).

Під час заходу з вітальним словом до присутніх звернулася заступник міського голови Катерина Литвиненко, яка зачитала вітальний лист від міського голови Геннадія Дикого. Зокрема було зазначено, що Білоцерківський технолого-економічний коледж – один із провідних навчальних закладів Київщини, який 75 років готує кваліфікованих спеціалістів і є відомим освітнім та науково-методичним центром Київщини. Головним досягненням і предметом гордості є вихованці навчального закладу. Коледж готує фахівців, яким вдається добре зарекомендувати себе на виробництвах України, в сфері побутового обслуговування та на керівних посадах національної економіки. Серед випускників коледжу – громадські та державні діячі, керівники підприємств, науковці, і сьогодні в стінах коледжу формується нове покоління, здатне реалізувати свій потенціал і розвиватись у вітчизняному і світовому культурному просторі.

Навчальному закладу були адресовані побажання професійного росту, досягнення всіх висот, розвитку, успіхів та всього найкращого.

Слова вітань та найкращих побажань також висловили: начальник управління освіти і науки міської ради Юрій Петрик, перший проректор Білоцерківського національного агарного університету Віталій Новак, методист з виховної роботи державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» Ірина Степанова та ін.

Викладачам та працівникам коледжу були вручені грамоти від департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, подяки від управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, нагороди від державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти», подяки від Білоцерківського національного аграрного університету. Також всім працівникам було оголошено подяки від керівництва коледжу, відзначено ряд кращих студентів тощо.

Під час заходу присутні згадали, що від вересня 1944 року технолого-економічний коледж БНАУ пройшов шлях розвитку, визнання, здобутків – від сільськогосподарського технікуму, який не мав навіть свого приміщення, до сучасного навчального закладу із потужною матеріально-технічною базою, навчально-методичним забезпеченням, кваліфікованим кадровим потенціалом, талановитими студентами і випускниками, які потрібні нашій державі. На сьогодні в коледжі готують  фахівців за шістьма спеціальностями: «ветеринарна медицина», «харчові технології», «енергетичне машинобудування», «фінанси, банківська справа і страхування», «підприємництво, торгівля й біржова діяльність» та «економіка».

У коледжі нині навчається майже 1000 студентів денної і заочної форм навчання, працює майже 200 працівників. Випускниками коледжу за всі роки стали майже 17 тис. осіб, серед яких – науковці, керівники підприємств, виробничники, підприємці, державні та громадські діячі. Коледж тісно співпрацює з Білоцерківським національним аграрним університетом, структурним підрозділом якого став з 1997 року.

З творчими дарунками виступили: вокальний співочий ансамбль «Сузір’я», театральна майстерня, вокальний ансамбль БНАУ та ін.

У заході взяли участь викладачі і працівники коледжу, викладачі-ветерани, студенти, випускники, батьки, представники громадськості та ін.

 

Технолого-економічному коледжу БНАУ - 75!


Опубліковано: 14 грудня 2019 року
Поділитися