Святкування Дня молоді в Білій Церкві

26 червня в м. Біла Церква відбувся ряд заходів з нагоди Дня молоді.

Так, в рамках святкової програми, відбувся музичний концерт під час якого білоцерківці мали змогу  переглянути молодіжну програму "Музичні джакузі", гумористичний колаж та виступи музичних колективів.

Під час святкування Дня молоді жителі міста відвідали ярмарок народних майстрів, майстер-класи старовинних ремесел,  навчальну сесію зі східного танцю від школи "Хабібі", йогопосиденьки, флешмоб, сальсотеку, лицарські турніри, конкурси, містечко "Handmade" та ін.

Для молоді міста був проведений фестиваль настільних та інтелектуальних ігор в т.ч. гру арчерітаг, лазертаг - туристичні випробування в школі виживання,  пейнтбол, тир, настільну гру "Мафія", шахи, тощо.  Організовано майстер клас по футболу для дітей від професіоналів за участю вихованців футбольної школи для дошкільнят "Arsikclub", показові виступи майстрів авіамодельного спорту, юних техніків та майстрів спортивно-технічних видів спорту "Наш пошук і творчість тобі, Біла Церкво!".

Також, відбулась презентація Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання "Дивосвіт" - мобільна ігротека, виставка робіт, майстер-класи з рукоділля та організовано дитячий простір - ЦТДЮ "Соняшник", святковою агенцією "Смайл", театру "1000 і 1 ніч", дитячих розвивальних центрів.

В рамках святкування відбулися молодіжні ігри «Модно бути здоровим»,  відкритий чемпіонат міста Білої Церкви з вуличного баскетболу 3х3, показовий матч по флорболу команди ONEWAY, фестиваль здорового способу життя «Street workout » із насиченою активною програмою, де переможці отримали кубки, медалі та дипломи; було проведено презентацію міських молодіжних, дитячих та благодійних  громадських організацій та фондів ініціативних груп молоді.

Цього дня, всі бажаючі мали можливість проглянути фотовиставку за результатами робіт переможців фотоконкурсу "Біла Церква очима молодих" та відвідати творчий простір від тайм-кафе "Добро"; взяти участь в арт-проекті "Жива вода" в рамках програми "Бережи воду" від ТОВ "Білоцерківвода" .

В ході свята ГО "Самопоміч" був проведений перший етап конкурсів дитячого малюнку на тему: «Літо в країні чудес», який буде проходити в три етапи. Головний приз за результатами трьох етапів -  буде "Сімейна поїздка до міста Львів".

Завершилися святкові заходи вогняним шоу.

В урочистостях взяли участь керуючий справами виконавчого комітету міської ради Микола Антонюк, представники міських молодіжних громадських організацій та журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 29 червня 2016 року
Поділитися