Святий Миколай завітав до Міського центру первинної медико-санітарної допомоги №1

19 грудня Україна разом з усім християнським світом  святкує день Святого Миколая. Не осторонь свята й Біла Церква. У численних закладах та установах міста відбулися тематичні заходи, тисячі дітей отримали солодощі та подарунки від Святого.

Порадувати своїх відвідувачів та пацієнтів вирішили й працівники КНП БМР «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1» (головний лікар – Людмила Черненко). За власною ініціативою, власним коштом персонал установи створив у закладі  святкову атмосферу, встановивши новорічну ялинку та прикрасивши приміщення, придбавши тематичні костюми та солодощі.

Святий Миколай побував у всіх амбулаторіях центру та подарував юним білоцерківцям солодощі, приємно потішивши присутніх діток та приємно  здивувавши дорослих.

Приклад Міського центру первинної медико-санітарної допомоги №1 є важливим, адже такі заходи стимулюють дітей та дорослих вивчати міфи та легенди, які виховують найкращі людські якості. Постать Святого Миколая пов’язана не просто із святкуванням чи подарунками, вона вчить тому, що кожна людина отримує винагороду за добрі вчинки. Дітям обіцяють, що Святий Миколай покладе їм під подушку подарунок, якщо вони будуть добрими. А тим, хто провинився поганими вчинками – покладе під подушку різку чи шматок вугілля. Звісно ж, у цей день діти отримували саме солодощі та подарунки, але такі легенди вчили їх, що навіть добро повинне бути справедливим. І вчили не просто тому що «так треба», адже сама постать Святого Миколая давала власний приклад доброї людини.

Святий Миколай завітав до Міського центру первинної медико-санітарної допомоги №1


Опубліковано: 19 грудня 2019 року
Поділитися