«Срібна зірка в небі сяє, Біла Церква Миколая зустрічає»

19 грудня в Білій Церкві відбулися святкові заходи з нагоди Дня Святого Миколая. На площі ім. Т.Шевченка відбулося свято «Срібна зірка в небі сяє, Біла Церква Миколая зустрічає».

До учасників дійства звернувся міський голова Геннадій Дикий, який побажав діткам – як цього дня, так і впродовж прийдешніх новорічно-різдвяних свят, отримати багато подарунків, бути чемними та слухняними, родинам – всього самого найкращого, здійснення всіх заповітних мрій та веселого святкування .

Під час заходу для дітей було організовано музично-розважальну програму – з аніматорами та казковими персонажами. Усі мали змогу вдосталь відпочити, потанцювати, поспівати та поринути у справжню казку.

Діток вітав і сам Святий Миколай, який побажав щастя, добра, здоров’я, любові, світла у душах та в оселях, гарного настрою.

У продовження дійства у парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка було відкрито Резиденцію Святого Миколая, яку мали змогу відвідати всі охочі дітки, а проявивши свій талант – ще й отримати солодкий подарунок.

З творчими дарунками під час дійства виступили юні таланти - молодша група  Народного художнього колективу «Вокальний ансамбль «Спiвограй» Центру позашкільної освіти «Соняшник» Білоцерківської міської ради Київської області.

У заході взяли участь: заступник міського голови Катерина Литвиненко, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ та ін.

«Срібна зірка в небі сяє, Біла Церква Миколая зустрічає»


Опубліковано: 19 грудня 2019 року
Поділитися