Свято Покрови в Білоцерківському міському територіальному центрі

До Дня українського козацтва, що відзначається в Україні 14 жовтня,  в Білоцерківському міському територіальному центрі було організовано та проведено захід «Козацькому роду нема переводу».

 

Захід проводився з метою розширення знань про історію славного українського козацтва, зміцнення патріотизму, національної гідності та побратимства, популяризації надбань і традицій запорожців – оборонців рідної землі.

 

Під час заходу зі сцени розповідали про традиції святкування дня Покрови в Україні, провели інтелектуально-патріотичне бліцопитування, що дозволило зануритись у неймовірну атмосферу славних героїчних часів козацької доби. Лунали пісні про козаків, які виконували хор «Берегиня» (керівник М.Глушко), солістка хору «Стокротка» О.Самусенко, бард В.Карась. Клієнтка територіального центру М.Ліченко виступила з гуморесками. Зірочкою заходу був виступ маленької Вероніки Ковбасюк. Завершився святковий захід виступом солістки народного хору «Батьківська нива» Білоцерківського національного аграрного університету В.Невідомської,  яка своїм чудовим співом зачарувала всіх присутніх. Концерт пройшов жваво і весело.

 

По завершенню концертної програми всіх гостей частували  кулішем, смаколиками  та гарячим чаєм. 

 

У світлиці всі бажаючі мали змогу ознайомитись із виставкою творчих робіт клієнтів територіального центру.

 

Клієнти та гості територіального центру щиро дякували за свято, що пройшло у теплій і дружній атмосфері.

 

Також територіальний центр 14 жовтня взяв участь у міському заході, який проводився у парку культури та відпочинку ім.Т.Г.Шевченка з нагоди Дня захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва. Особливою увагою користувалася ретро-фотозона «Лише у нас на Україні» та проведений мастер-клас із ліплення вареників.

 

У заході взяли участь представники громадськості.

Свято Покрови в Білоцерківському міському територіальному центрі


Опубліковано: 17 жовтня 2018 року
Поділитися