Кращим студентам міста – стипендії міського голови

18 жовтня у Білій Церкві відбулося вручення стипендій міського голови – з  метою підтримки студентів вищих навчальних закладів міста Біла Церква, які успішно навчаються, здійснюють наукові дослідження та беруть активну участь у громадському житті вищого навчального закладу та міста. Цьогоріч таку стипендію було вручено 21 студенту з 8 різних вищих начальних закладів Білої Церкви.

 

До представників студентської молоді звернувся міський голова Геннадій Дикий, який відмітив, що студентські роки – найкращі в житті кожної людини, тож потрібно використовувати їх на повну.

 

Міський голова також висловив вдячність студентам за те, що вони беруть активну участь у житті міста, наголосив, що завданням міської влади є створити всі умови для того, аби Біла Церква стала дійсно європейським містом, яке б не хотілося залишати, виїжджаючи за кордон.

 

«Ви молоді й активні, тому у ваших руках – майбутнє нашого міста. Проявляйте ініціативу, подавайте ідеї, а ми їх будемо розглядати та впроваджувати. Ми чекаємо від вас натхнення та допомоги, адже наша спільна співпраця матиме важливе значення для Білої Церкви, розвитку її інфраструктури», – наголосив Геннадій Дикий. Також запросив студентів проходити стажування, здобуваючи новий необхідний досвід роботи в органах місцевого самоврядування, який стане у пригоді в майбутньому.

 

Під час заходу під дружні оплески присутніх 21 студенту із 8 вищих навчальних закладів Білої Церкви було вручено свідоцтва про призначення стипендії міського голови.

 

Варто відмітити, що у Білій Церкві стипендія міського голови була започаткована 1997 році (розпорядження міського голови від 08.08.1997р. № 362р «Про стипендію голови Білоцерківської міської ради народних депутатів студентам міста») та вручається кращим студентам денної форми навчання ВНЗ І-ІV рівнів акредитації м. Біла Церква. Відтоді стипендіатами міського голови стали 410 студентів міста.

 

У заході взяли участь: депутат Білоцерківської міської ради Віталій Корнійчук, заступник міського голови Катерина Литвиненко, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Кращим студентам міста – стипендії міського голови


Опубліковано: 18 жовтня 2018 року
Поділитися