Свято Першого дзвоника та початок роботи Нової Української Школи

01 вересня ц.р. в усіх навчальних закладах Білої Церкви відбулося Свято Першого дзвоника. У цей день розпочали навчання 20475 учнів загальноосвітніх та приватних шкіл, з них 2471 першокласників.

 

Міський голова Геннадій Дикий взяв участь в урочистій лінійці з нагоди початку навчального року, яка відбулася у Білоцерківській спеціалізованій природничо-математичній школі І – ІІІ ступенів  № 16 ім. М.О.Кириленка Білоцерківської міської ради Київської області.

 

«Мені дуже приємно сьогодні розділити з вами Свято Першого дзвоника.  Особливо я дуже радий бачити дітей, які сьогодні вперше переступають поріг школи. Для них це початок нового життя. Я бажаю вам всім бажання здобувати нові знання, підкорювати нові вершини та бути у всьому успішними. А батькам терпіння та підтримки своїх дітей», - зазначив міський голова.

 

Також із привітаннями до присутніх звернувся депутат Київської обласної ради В’ячеслав Хмельницький, який вручив ряду вчителів школи подяки Київської обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток освіти підростаючого покоління, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди Дня знань.

 

До присутніх вчителів та учнів із напутнім словом звернувся директор вищевказаної школи Анатолій Бабенко.

 

Під час заходу із віршами виступили першокласники, учні школи подарували творчі номери, а майбутні випускники на знак гостинності вручили заповіді першокласникам.

 

Пам’ять героїв, які віддали життя за Україну, вшанувати хвилиною мовчання.

 

Зазначимо, що з початку цього навчального року для першокласників у силу вступає освітня реформа Нової Української Школи, головна мета якої створити школу, у якій буде приємно навчатися і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті.

 

У заході взяли участь: начальник управління освіти та науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик, батьки та рідні учнів, журналісти місцевих ЗМІ.

Свято Першого дзвоника та початок роботи Нової Української Школи


Опубліковано: 01 вересня 2018 року
Поділитися