У здоровому тілі – здоровий дух

В умовах сьогодення всебічний та гармонійний розвиток молодого покоління є не тільки бажаним, а й життєво необхідним, і важливе значення при цьому мають заняття фізичною культурою та спортом. Тож 01 вересня, на День знань, у Білоцерківській  загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 18 та Білоцерківській спеціалізованій природничо-математична школа І – ІІІ ступенів  № 16 ім. М.О.Кириленка відбулося відкриття спортивних майданчиків із новим сучасним покриттям.

 

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий, який наголосив, що протягом останніх двох років у місті було збудовано більше десятка нових спортивних майданчиків, і це сприятиме тому, аби в нашому місті діти зростали сильними, розумними та міцними.

 

Присутніх також привітав начальник управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофеєв. Він відмітив, що Біла Церква є одним із міст Київщини, де завдяки державній програмі та зусиллям міської влади відкрито сучасні спортивні об’єкти для всебічного розвитку дітей.

 

Після урочистого перерізання символічної червоної стрічки на новому покритті з показовими виступами з аеробіки, художньої гімнастики, футболу виступили юні спортсмени – учні школи, вихованці ДЮСШ «Юність».

 

У заходах взяли участь: народний депутат України Хвича Мепарішвілі, начальник управління освіти та науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик, радник міського голови Микола Антонюк, начальник управління з питань молоді та спорту Катерина Литвиненко, педагоги та батьки, представники громадськості, журналісти ЗМІ.

У здоровому тілі – здоровий дух


Опубліковано: 01 вересня 2018 року
Поділитися