Свято хранителів книги

27 вересня у Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Згідно з Указом Президента, це свято відзначається в Україні щорічно 30 вересня - на знак глибокої поваги до тих, хто береже духовні надбання людства, інтелектуальні цінності української нації, підкреслює роль українського слова у житті суспільства.

 

З нагоди свята з вітальним словом до пристуніх звернулася начальник відділу культури і туризму Білоцерківської міської ради Юлія Ковальська. Вона наголосила, що саме бібліотеки зберігають традиції нашої держави та міста, дають можливість ознайомитися з духовною спадщиною, вони були і залишаються осередком культурного, духовного, просвітницького життя міста Біла Церква. Працівникам бібліотечної галузі побажала  натхнення та здобутків у подальшій роботі, а також вручила кращим представникам бібліотечної галузі міста грамоти відділу культури і туризму Білоцерківської міської ради та квіти.

 

З вітальними словами виступили також депутати Білоцерківської міської ради Юрій Петрик та Андрій Король, директор Білоцерківської міської Централізованої біліотечної системи Раїса Григоренко, голова профспілки працівників культури міста Біла Церква Галина Драпой, голова сільської ради с.Дрозди Галина Морська.

 

На адресу представників бібліотечної галузі пролунали слова вдячності за невтомну працю, енергію, оптимізм, наполегливу роботу – з побажаннями успіхів, натхнення, процвітання та творчих здобутків. Доповненням до вітань стали грамоти, подяки та симовлічні подарунки.

 

У рамках урочистостей були відзначені також переможці Інтернет конкурсу-фестивалю співаної поезії «Біла Церква.UA», який був проведений серед жителів міста та району з ініціативи відділу культури і туризму міської ради та Білоцерківської міської централізованої бібліотечної системи і тривав з 08 липня до 08 вересня ц.р.

 

Під час свята виступила заслужена артистка України Тетяна Орлова; свої творчі дарунки презентували кращі творчі колективи Білої Церкви.

 

У заході взяли участь представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Свято хранителів книги


Опубліковано: 28 вересня 2018 року
Поділитися