Громадського обговорення з питань охорони громадського порядку з мешканцями масиву Леваневського.

25 вересня 2018 року відповідно до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 13 березня 2018 року № 102 «Про затвердження спільного річного календарного плану проведення громадських обговорень  з питань охорони громадського порядку у місті Біла Церква на 2018 рік», в приміщенні Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4, що знаходиться за адресою: вул. Молодіжна, 12, м. Біла Церква, відбулося проведення громадського обговорення з питань охорони громадського порядку з мешканцями масиву Леваневського.


На порядку денному обговорень були розглянуті такі питання:

 

1. Звіт дільничного офіцеру поліції про стан правопорядку та злочинності на підконтрольній території.

2. Надання пропозицій та зауважень з питань забезпечення законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, присутніми мешканцями.

 

Під час обговорення присутні мешканці мали змогу здійснити анонімне анкетування про стан правопорядку, злочинності на території мікрорайону та надати оцінку роботі дільничного офіцера поліції.           

 

Відповідно до інформації, наданої дільничним офіцером поліції Іващук Артуром Ігоровичем,  за 2018 рік в ході проведення оперативно-розшукових заходів на дільничному пункті масиву Леваневського Білоцерківського ВП ГУНП України в Київській області найбільш поширеними на території дільниці є наступні правопорушення:

- за ст. 160 КУпАП - торгівля з рук у невстановлених місцях;

- за ст. 178 КУпАП – розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях;

- за ст. 156 КУпАП – порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями.

 

Що стосується злочинів, спостерігається збільшення вчинення дрібних крадіжок, крадіжок з проникненням в житло, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів як з метою так і без мети збуту.

 

З наркозалежниими особами, дільничними систематично проводяться профілактичні бесіди  спрямовані на протидію розповсюдження наркотичних засобів і психотропних речовин.

 

Додатково інформуємо, що у відповідності до календарного плану проведення громадських обговорень, затвердженого вищевказаним рішенням, такі обговорення відбудуться на мікрорайоні Таращанський – 20 листопада 2018 року ЗОШ № 22.



Опубліковано: 28 вересня 2018 року
Поділитися