Сучасні підходи до роботи з відкритими даними

03 березня у приміщенні Білоцерківської міської ради відбувся тренінг для працівників структурних підрозділів міської ради та розпорядників бюджетних коштів на тему: «Сучасні підходи до роботи з відкритими даними».

Організаторами заходу виступили управління економіки Білоцерківської міської ради спільно з компанією YouControl https://youcontrol.com.ua/.

Присутніх поінформували, що аналітична система YouControl працює на основі відкритих даних, що дозволяють формувати повне досьє на кожну компанію України, відстежує зміни та візуалізує зв’язки; дозволяє оперативно отримувати актуальну (на час запиту) інформацію про компанію, юридичну або фізичну особу.

Тренінг провела GR-менеджерка, експертка з комплаєнсу компанії YouControl Наталя Чорногуб. Учасники тренінгу мали нагоду дізнатися про нові тенденції у роботі з відкритими даними, розглянули, як можна уникнути корупційних та економічних ризиків, як перевірити виконавців держзамовлень та розпізнавати шахраїв, на що звертати увагу при виборі партнерів, як передбачити корупційний скандал тощо.

Крім того, присутні розглянули на конкретних прикладах переваги та можливості системи, принципи її функціонування, поставили низку запитань представникам компанії.

У заході взяли участь: керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Анна Олійник, представники структурних підрозділів та комунальних підприємств Білоцерківської міської ради.

Сучасні підходи до роботи з відкритими даними


Опубліковано: 03 березня 2020 року
Поділитися