Співає кольорами полотно

07 листопада у приміщенні Білоцерківського краєзнавчого музею відбулося відкриття персональної виставки майстра традиційного народного мистецтва України Світлани Паламарчук «Співає кольорами полотно».

 

На виставці представлено 46 картин, вишитих мальовничою, кольоровою, художньою гладдю та французським вузликом.

 

Зі словами привітань зі знаковою подією для творчого шляху білоцерківської майстрині звернулись завідувач виставкової зали бібліотеки №8 Любов Михайлюк, член Національної спілки художників України Тетяна Максимова, від імені працівників сфери культури - Вікторія Бондаренко та інші.

 

Зі словами вдячності до присутніх звернулася сама майстриня: «Вишивка гладдю вважається одним із найскладніших видів прикладного мистецтва, проте саме в цьому я знайшла себе. Адже художник – це творець, і кожен творець шукає свій шлях до самореалізації».

 

Виставка організована за підтримки Міністерства культури України, управління культури національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації та КЗ КОР «Білоцерківський краєзнавчий музей».

 

Відвідати виставку можна з 07 по 19 листопада з 10:00 до 17:00 (вихідний - середа) за адресою: м. Біла Церква, пл. Соборна, 4.

 

У заході взяли участь: представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Співає кольорами полотно


Опубліковано: 08 листопада 2017 року
Поділитися