Сьогодні наша рідна Біла Церква відзначає 991-річницю

У теплі вересневі дні ми традиційно відзначаємо День народження нашого міста.

 

Зазвичай, ми пишно та гучно вітаємо Білу Церкву, яка має свою майже тисячолітню історію, пишаємось славним минулим рідного народу, багатою історичною та культурною спадщиною, шануємо прекрасних і працьовитих білоцерківців.

 

Проте, через повномасштабне вторгнення в нашій країні вже другий рік цей День ми святкуємо лише в серцях, спрямовуючи всі зусилля для того, щоб якнайшвидше вибороти мирне, європейське, прогресивне життя для нашого міста і для всієї України.

 

Попри війну та загрози ракетних обстрілів, 9 вересня, на честь Білої Церкви було піднято прапор на головній площі міста та покладено квіти до засновника стародавнього Юр’єва – Ярослава Мудрого. Почесну місію вшанування засновника міста було доручено військовослужбовцю В’ячеславу Залізняку з нареченою Вікторією, які одружилися в цей День міста.

 

Ми обов’язково відсвяткуємо всі свята та значимі події після нашої Перемоги! Віримо, що вона неодмінно прийде, адже тисячі білоцерківців разом із сотнями тисяч українців мужньо боронять нашу Україну та звільняють від ворога наші території.

 

Дякуємо всім, хто на фронті! Дякуємо тим, хто залишаючись у місті робить все, щоб наші воїни здобували перемоги і щоб Біла Церква продовжувалася розвивалася!

 

Дякуємо кожному за мудрість, відповідальність, за готовність наполегливо працювати, за щире прагнення зробити Білу Церкву ще кращою!

 

Нехай буде затишно в кожній білоцерківській родині.

 

Нехай Біла Церква, перебуває під захистом небесного покровителя Георгія Побідоносця!

 

Ясного блакитного мирного українського неба всім нам!

 

З Днем народження, рідна Біла Церква!

 

 

Сьогодні наша рідна Біла Церква відзначає 991-річницю


Опубліковано: 09 вересня 2023 року
Поділитися