Хай живе та множиться наша славна громада

Святкування Дня міста ніколи не обходиться без вітання породіль, які саме цього дня поповнилинашу велику Білоцерківську родину.

Тож, 10 вересня у рамках відзначення Дня міста відбулася традиційна акція «Новий громадянин міста».9 вересня подарував нашій громаді двох дівчаток.

У родині Шевчук Ярослави та Миколи на світ з’явилася донечка, яку назвуть Євою.  Немовлятко народилося о 8.20год., має вагу 3 кг 200гр  та зріст – 51 см.

Друга щаслива родина Цуканових Аліни та Іллі. Їх донечка носитиме ім’я Мілана. Вона також народилася 9 вересня о 16.25год., вага дитини 4кг 450 гр , зріст 55 см.

В обох родинах малятка- первістки.

Від імені Білоцерківської міської територіальної громади щасливих мам з поповненням у родинах привітала заступник міського голови Катерина Возненко, яка побажала їм та маленьким україночкам  міцного здоров’я та щасливого майбутнього під мирним українським небом.

На честь знакової події заступник міського голови Катерина Возненко разом із начальником управління молоді і спорту Олексієм Копишинським подарували породіллямквіти та подарунок для немовляти.

За інформацією головного лікаря міського пологового будинку Юрія Куха, з початку цього року в місті народилося 1004немовлят. Серед народжених –вісім двієнь. 410 пологів – були партнерськими, (у 2022 році – 219).

Ми раді кожному новому жителю громади і разом із щасливою родиною радіємо появі на світ ще двох маленьких україночоку День міста.

Від усього серця бажаємо малюкам та їх батькам міцного здоров’я та благополуччя!

Хай живе та множиться наша славна громада


Опубліковано: 10 вересня 2023 року
Поділитися