Щоб недопустити виникнення пожеж у природних екосистемах

Щороку в Україні виникають тисячі пожеж в природних екосистемах, що завдають значної шкоди, в першу чергу навколишньому середовищу та громадянам. Аби зменшити невтішну статистику, фахівці ДСНС постійно проводять інформаційно-роз'яснювальну роботу з громадянами та посилюють взаємодію з представниками лісових господарств з метою протидії пожежам у лісових масивах.

 

Саме тому, фахівцями Білоцерківського РВ 21 липня було проведено профілактичні заходи з громадянами спільно з представником лісового господарства в Томилівському лісництві, що входить в склад  ДП «Білоцерківське лісове господарство», з метою недопущення виникнення пожеж у природних екосистемах.

 

Співробітники Служби порятунку нагадали людям про небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях, особливо наголосили на необхідності суворого дотримання правил безпеки під час відвідування лісових масивів, адже порушення елементарних правил пожежної безпеки може стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків.

 

Шановні громадяни! Якщо ви помітили загорання в лісах, на відкритих територіях, негайно телефонуйте за номером «101». Пам’ятайте, що лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки застереже від трагічних наслідків.

 

Білоцерківський РВ ГУ ДСНС України у Київській області

Бабич А.В.




Опубліковано: 21 липня 2017 року
Поділитися