«Що скажуть люди…»

17 жовтня у виставковій залі бібліотеці-філії №5 відбулася презентація книги Тетяни Ніконенко «Що скажуть люди…».

Ніконенко Тетяна Дмитрівна – це людина, життя якої нерозривно пов’язане із книгою. Книга стала для неї і роботою, і хобі, і відрадою. Багато років пані Тетяна працює завідувачкою відділом комплектування та обробки літератури Комунального закладу Білоцерківської міської ради Білоцерківська централізована бібліотечна система імені Петра Красножона.

Як пише у передмові колега авторки Олена Крищенко: «Ця збірочка ліричних мініатюр про вміння прощати і співпереживати, не розмінюватися на дрібниці та бути уважним один до одного і до себе, цінуючи кожну мить цього несамовитого, швидкоплинного життя. Затишні і водночас жваві історії для сімейних читань, які точно не залишать вас байдужими. Кожне оповідання випромінює тепло, й будь-хто знайде собі до смаку своє».

Привітати авторку осінньої днини зібралися колеги, читачі, друзі, сусіди, родичі. З вітальним словом до пані Тетяни звернулася очильниця управління культури і туризму Білоцерківської міської ради Юлія Ковальська.

Директорка ЦБС Раїса Григоренко, до речі ініціаторка видання збірки, подякувала Тетяні Дмитрівні за сміливість представити на розсуд читачів свої думки та спогади.

Колеги авторки читали новели з нової збірки, ділилися враженнями про прочитане, бажали творчих успіхів, натхнення. Атмосфера у залі була теплою, щирою, душевною.

Інформація бібліотеки-філії №5

 

 

«Що скажуть люди…»


Опубліковано: 18 жовтня 2023 року
Поділитися