Ще більше свята для всіх жителів міста!

У ході святкування Дня міста святкові локації були розташовані не лише в центрі, а й в інших мікрорайонах. Всі хто не змогли бути особисто присутніми на цих відділених локаціях, могли переглянути онлайн трансляцію на великому екрані в центрі міста, а також на YouTube-каналі Білоцерківської міської ради.


Велопарад Фонд «Рух молоді»

 

Після урочистого відкриття свята Дня міста,  міський голова Геннадій Дикий оголосив старт велопараду. Захід проведений для підтримки розвитку велоіндустрії та альтернативних видів нешкідливого транспорту у місті Біла Церква.

 

Організатором вело параду був фонд "Рух Молоді" , який підтримує не тільки здоровий спосіб життя, а й добрі справи. Тому організатори за кожного учасника велопараду, який завчасно зареєструвався та з’явився на старті, передадуть 100 грн. на будівництво інклюзивного спортивного майданчика. Підтримати проект можна тут http://rm.ua/support/17-oblashtuvannya-zoni-crossfit.html


Тролейбусна та пішохідна екскурсії

 

Громадською організацією «Біла Церква Туристична» було організовано благодійні екскурсії містом для всіх бажаючих. Такі екскурсії проводяться вже не вперше і стали доброю традицією для містян та гостей міста на всі свята., адже навіть білоцерківці відкривають для себе нові сторінки історії свого міста.

 

Тролейбусна екскурсія починалась на Соборній площі до дендропарку «Олександрія» і закінчувалась також на Соборній площі. А пішохідна проходила історичним центром міста: площа Шевченка, Замкова гора, парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка, БРУМ торгові ряди.

 

Також у дендропарку «Олександрія», від п’яти основних пам'яток гіди  розповідали про історію парку.


Святкова програма на масиві «Леваневського»

 

Для жителів мікрорайону Леваневського організатори свята створили окрему святкову програму. В ході програми для жителів мікрорайону було організовано: виступи дитячих хореографічних колективів, місцевих реперів, запальні східні танці, вокальний номер від Анни Кудряшової, показові виступи «Академії традиційного карате» та циркова студія та ін..


Дендропарк «Олександрія»

В самому серці перлини міста – дендропарку «Олександрія» - естети мали можливість насолодитися класичною музикою у виконанні Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.К. Саксаганського. Послухати приємні звуки музики зібрались містяни та гості різного віку, які надають перевагу більш спокійному проведенню часу.


 Свято продовжується! Чекаємо на вечірні виступи ! Приєднуйтеся до святкувань!

Ще більше свята для всіх жителів міста!


Опубліковано: 16 вересня 2017 року
Поділитися