Міська святкова Дефіляда підприємців

Вперше у Білій Церкві до святкування 985-річчя Дня міста відбулася міська святкова Дефіляда – парад, що об’єднує підприємства, підприємців, комунальні заклади, креативний кластер, громадські організації та жителів міста.

 

Дефіляда покликана познайомити жителів із підприємствами, що працюють у нашому місті. Це частинка свята для тих, хто розбудовує наше місто, хто є основною економіки та благоустрою.

 

У ході заходу учасники презентували свою продукцію та послуги, креативно прорекламувалися та зміцнили корпоративний дух у колективі. Містяни змогли ближче познайомитись з тими, хто наповнює наш бюджет, надає робочі місця, організовує наше дозвілля і прикрашає наше сьогодення.

 

Міський голова Геннадій Дикий під час дефіляди наголосив: «Я дякую підприємцям нашого міста, за те що вони щодня своєю невтомною працею роблять все можливе для розвитку нашого міста, забезпечують життєдіяльність всіх сфер, створюють комфортні умови для проживання кожного білоцерківця, а також наповнюють міський бюджет. Я дякую: ПрАТ «Росава», фармацевтичній компанії «Біофарма», ПП «Будмаркет», Білоцерківському заводу «Трібо», ТОВ «Маревен Фуд Україна», ПП «Маршалок». Сьогодні тут також присутні наші партнери ТОВ «Білоцерківські будматеріали», ПП Бочаров, компанія «Сфера-авто», товариство «Інтерпродукт», меблева фабрика «Leford» та ін. Слова подяки висловлюю також народному депутату України Хвичі Мепарашвілі. Завдяки Вашій праці сьогодні відбувається це свято!»

 

Родзинкою дефіляди стало виконання пілотами білоцерківського аероклубу «ПІЛОТ» авіаційних показових польотів на літаках: «Бичкрафт-мушкетер», «Пайпер 28», «Цесна 172», «Аквила», «АН-2» та гвинтокрилом «Ка 26».

 

У святковій ході взяли участь: Білоцерківські школи мистецтв, ПрАТ «Росава», КП «БВАК», ПАТ «ЖЛК-Україна», ТОВ «Маревен Фуд Україна», святкова агенція «Смайл», БНАУ, ТОВ «Білоцерківські будматеріали», ТОВ НВП ”БілоцерківМАЗ”, ТОВ «Білоцерківвода», Білоцерківська філія ПАТ «Київоблгаз», ПрАТ «Білоцерківська ТЕЦ», ТОВ Тойота Центр «Автосаміт Біла Церква», Дорожньо-транспортний навчальний центр, КП «Тролейбусний парк», КП «Парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка», Департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради, ГУ ДСНС України у Київській області, Білоцерківський відділ поліції Головного управління Національної поліції України в Київській області, ТМ «B.RAISE», клуби за місцем проживання відділу сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради та ін. До фестивалю доєдналися й немовлята - наймолодші та найперспективніші жителі Білої Церкви у візочках, які креативно прикрасили їхні мами, гордо продефілювавши поряд зі старшими містянами.

 

Сподіваємося, що дефіляда стане доброю традицією й наступного року ще більше існуючих та новостворених підприємств долучаться до неї.

Міська святкова Дефіляда підприємців


Опубліковано: 16 вересня 2017 року
Поділитися