Ще 200 учасників АТО та членів сімей загиблих воїнів змогли реалізувати своє право на землю та розповісти про свої проблеми

27 грудня з робочим візитом у м.Біла Церква перебував голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук. 

У приміщенні Білоцерківської РДА він провів зустріч із учасникам АТО та членами сімей загиблих воїнів. Наголосив, що завдяки мужності чоловіків та жінок – воїнів АТО,  ми сьогодні маємо захищену державу. У Білій Церкві також дислокується доблесна 72 ОМБр, до складу якої входять велика кількість військовослужбовців і метою приїзду є вивчення питань цієї категорії громадян, оскільки Президентом України Петром Порошенком було  поставлено завдання  бути разом з воїнами АТО, допомагати їм, сприяти у вирішенні всіх проблем. Олександр Терещук розповів про роботу, яку він проводить на Київщині у цьому напрямку та про основні завдання, які визначені на наступний рік.

«Давайте спілкуватися, ми маємо налагодити діалог, який дозволить дізнаватися про ваші проблеми та швидко і ефективно їх вирішувати. Для цього нам, на мою думку, потрібно об’єднатися, і не зважаючи на різні бачення, бути єдиними, в цьому наша сила»,  - зазначив голова Київської обласної державної адміністрації, а також відмітив, що  Київською обласною радою прийнято рішення, яким воїни - добровольці прирівненні до учасників АТО, адже у перші дні війни на Сході нашої держави саме добровольці, утримали ворога. Висловив сподівання, що всі області також приймуть аналогічні рішення і це вийде на загальнодержавний рівень. 

У ході заходу Олександр Терещук вручив  200 сертифікатів на земельні ділянки учасникам АТО та членам сімей загиблих воїнів, які даватимуть право власникам використовувати землю для ведення особистого селянського господарства та індивідуального садівництва.

Присутні також мали змогу задати голові Київської обласної державної адміністрації Олександру Терещуку запитання, переважна більшість яких стосувалися житлових проблем, перевезення пільгових категорій громадським транспортом, вирішення питання з отриманням дозволів на будівництво на отриманих земельних ділянках та ін.

У зустрічі взяли участь народний депутат України Хвича Мепарішвілі, міський голова Геннадій Дикий, голова Білоцерківської райдержадміністрації Геннадій Джегур, голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко, голова ГО «Всеукраїнська асоціація учасників бойових дій» В`ячеслав Вовченко.

Ще 200 учасників АТО та членів сімей загиблих воїнів змогли реалізувати своє право на землю та розповісти про свої проблеми


Опубліковано: 28 грудня 2018 року
Поділитися