Шановні співробітники Національної поліції України!

Вітаю Вас з професійним святом  - Днем Національної поліції України

 Рік тому  почали працювати перші підрозділи нової, сучасної поліції, поетапно, крок за кроком, втілюючи ключові завдання реформування правоохоронних органів. 

Упевнений, що Національна поліція України, пройшовши важкий шлях реформування, сьогодні найменше заслуговує докорів у корупції та некомпетентності. Всі співробітники є гідними фахівцями та успішно застосовують свої сили, навички та професійний досвід в системі правоохоронної діяльності.

На співробітників поліції  Білої Церкви покладений високий обов’язок – забезпечувати належний порядок та спокій у місті, захищати законні права його жителів. Зараз ви маєте довіру громадян, але разом з тим і велику відповідальність.

Сподіваємося, що ваша висока професійність та відданість роботі, компетентність, життєва мудрість і надалі служитимуть захисту справедливості. 

За плечима багатьох співробітників Національної поліції з Білої Церкви - служба в зоні АТО і виконання найскладніших завдань. 

Спасибі вам за сумлінну та невтомну працю, за вірність присязі, високу відповідальність при виконанні службових обов'язків. 

Бажаю всім Вам міцного здоров’я, щастя, злагоди в родинах, успіхів у вашій роботі. 

З повагою
Міський голова                                                          Геннадій Дикий



Опубліковано: 03 серпня 2016 року
Поділитися