Шановні працівники соціальної сфери!

Щиро вітаю вас з професійним святом.

День працівника соціальної сфери відзначають фахівці, які присвятили себе гуманній справі — роботі з людьми, що потребують допомоги та підтримки. У професії соціального працівника зосереджені всі найкращі якості людини: милосердя, чуйність, співчуття, доброта, совість. Ви щоденно піклуєтеся про ветеранів війни й праці, про літніх людей, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім’ї. Допомагаєте їм долати життєві труднощі, вірити в себе і свої можливості, знаходити вихід із найскрутнішої ситуації. У наш непростий час ви робите все можливе, щоб великі ідеї добра і справедливості не згасали, а продовжували жити й розвиватися.

 

Цього року в Білій Церкві відкрили новий територіальний центр, який має все необхідне, щоб спростити та покращити життя тих, хто найбільше цього потребує, але провідна роль у допомозі людям належить саме вам. В основі вашої щоденної важливої праці лежить один з головних принципів людства – підтримка ближнього.

 

Ми вдячні вам і сподіваємось на те, що для вас це є не просто роботою, а покликанням вашого серця, що бути в потрібну хвилину поруч, підтримати й вселити віру в завтрашній день - не просто професійне гасло, а ваш життєвий принцип.

 

Бажаю вам творчого натхнення, здійснення всіх задумів і мрій. Щоб ніколи не вичерпалася ваша віра у щедрість людської душі, щоб вас завжди супроводжували любов і добро, бажання та спроможність бути корисними людям!


Опубліковано: 04 листопада 2018 року
Поділитися