«Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим»

02 листопада в Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Це свято, згідно з Указом Президента від 13 квітня 1999 року, відзначається в Україні в першу неділю листопада.

 

Під час урочистостей з вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий: «Хочу привітати усіх присутніх із днем, коли ми щиро вклоняємося перед вами за ту тяжку працю, яку ви робите. У вашій професії найкращими працівниками стають за покликанням. Ваші серця б’ються заради людей і для людей. І допоки люди доброї волі віддають себе служінню гуманізму -  нам з вами буде не соромно жити на світі!»

 

Міський голова також зазначив, що у Білій Церкві значна увага приділяється роботі із малозахищеними верствами населення, дітьми-сиротами та позбавленими батьківського піклування, людьми похилого віку, активно розвивається інфраструктура міста для людей із обмеженими фізичними можливостями, створюються належні умови для соціалізації учасників бойових дій АТО та членів їх сімей.

 

Міський голова вручив ряду працівників соціальної сфери подяки виконавчого комітету Білоцерківської міської ради за сумлінне служіння обраній справі, високе почуття відповідальності, професійність у наданні соціальних послуг та з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

 

У нашому місті своє професійне свято відзначають: працівники управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради, Білоцерківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області, Білоцерківського міського територіального центру соціального обслуговування, Білоцерківського центру комплексної реабілітації для осіб з обмеженими можливостями «Шанс», Білоцерківського дитячого будинку-інтернату, Білоцерківського психоневрологічного інтернату, Білоцерківського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості, відділення у місті Біла Церква управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України у Київській області, Білоцерківського центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода».

 

У ході заходу своєю творчістю присутніх вітали ансамбль хорового співу «Берегиня», вихованці шкіл мистецтв №1 та №5, народний чоловічий вокальний ансамбль «Росичі» та інші артисти нашого міста.

 

У заході взяли участь: заступник міського голови Інна Новогребельська, депутат міської ради Ігор Гейло, начальник управління соціального захисту населення міської ради Тетяна Велігорська, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

«Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим»


Опубліковано: 02 листопада 2018 року
Поділитися