Шановні білоцерківці! Щиро вітаю Вас з Днем соборності України!

День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як велике державне свято. Саме цього дня було проголошено Акт про єднання українських земель - Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

Про цю подію мріяли покоління українських патріотів. Ми довели своєю історією, що ми є єдиною Українською державою, єдиним українським народом,  який завжди прагнув до свободи. Сьогодні, як ніколи раніше, ми це відчуваємо, адже мусимо відстоювати територіальну цілісність нашої держави. І робимо ми це своїми вчинками. Сенс єдності полягає для кожного з нас у суспільному, духовному і територіальному єднанні, у щоденні особистій праці, у економічному зростанні та зміцненні національної безпеки нашої Батьківщини.

Бажаю кожному з Вас, дорогі земляки, щоб вистачило сили духу і волі розбудовувати таку Українську державу, в якій завжди  пануватимуть громадянський мир і людська взаємоповага, висока духовність і культура, а  повсякденна праця забезпечуватиме гідний рівень життя. Тільки працюючи разом ми зможемо цього досягнути.

 Єднаймося заради спільної мети!

Там де єдність, там і сила!

З повагою
Міський голова     Геннадій Дикий



Опубліковано: 22 січня 2016 року
Поділитися