На прийомі у міського голови

Однією з найефективніших форм діалогу влади з громадою є особисті прийоми громадян.

20 та 21 січня до міського голови Білої Церкви Геннадія Дикого на особистий прийом звернувся  31 білоцерківець.

Традиційно звернення жителів міста стосувалися широкого спектру питань. Зокрема, білоцерківці акцентували увагу на необхідності благоустрою ряду прибудинкових територій, демонтажу торгових кіосків, які заважають жителям, упорядкування міжбудинкових проїздів, розблокування проїзду до міської лікарні №2. Просили жителі допомоги у проведенні ремонту багатоквартирних будинків, які руйнуються через надмірну вологість.

Ряд білоцерківців звернулись з проханням надати допомогу у встановленні теплових лічильників. Також було піднято питання щодо зручності проходження автобусних маршрутів загального користування, а саме можливості зміни руху маршруту №6а. Представники Білоцерківської міської громадської організації «Спілка матерів «Надія» просили сприяння у виділенні приміщення для їхнього офісу .

Серед питань, з якими прийшли до Геннадія Дикого жителі міста, було чимало таких, що стосувалися вирішення житлових і земельних проблем, надання матеріальної допомоги та інших питань.

 Всім громадянам, які звернулися до міського голови, надано роз’яснення. Відповідним службам  були дані доручення щодо їх вирішення.



Опубліковано: 22 січня 2016 року
Поділитися