Розпочато роботу Тимчасової контрольної комісії

6 грудня відбулось перше засідання Тимчасової контрольної комісії міської ради з питань перевірки управління бюджетними коштами Департаментом житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради під час дії правового режиму воєнного стану.

Ця комісія у складі 9 депутатів створена рішенням Білоцерківської міської ради №4787-47-VIII від 30.11.2023 р з метою перевірки цільового використання бюджетних коштів ДЖКГ, в тому числі, досягнення цілей, завдань і конкретних результатів діяльності. Головою комісії обрано – Назара Коваленка.

На засіданні присутні обрали секретарем тимчасової контрольної комісії – Вікторію Шишковську та заступником голови комісії – Ольгу Нагорну.

Членами комісії було затверджено Регламент роботи Тимчасової контрольної комісії, яким керуватимуться члени комісії. Так, подальші засідання комісії скликатимуться не менше, ніж 2 рази на місяць і проводитимуться в приміщенні Департаменту житлово-комунального господарства або за місцезнаходженням об’єкту, де виконувались відповідні роботи.

У разі необхідності до участі в роботі комісії можуть залучатися представники виконавчих органів БМР, експерти та спеціалісти галузі. Також було визначено, що на заступника голови буде покладено виконання повноважень голови комісії у разі його відсутності чи неможливості здійснювати ним своїх повноважень.

Тимчасова контрольна комісія здійснюватиме свою роботу протягом шести місяців та за результатами своєї роботи на розгляд Білоцерківської міської ради має подати відповідний звіт.

Склад комісії:

Назар Коваленко – голова комісії, депутат Білоцерківської міської ради,

Ольга Нагорна – заступник голови комісії, депутат Білоцерківської міської ради,

Вікторія Шишковська – секретар комісії, депутат Білоцерківської міської ради,

Андрій Король - депутат Білоцерківської міської ради,

Юрій Кошляк - депутат Білоцерківської міської ради,

Анатолій Ляшенко - депутат Білоцерківської міської ради,

Сергій Масюк - депутат Білоцерківської міської ради,

Юлія Місевра - депутат Білоцерківської міської ради,

Олександр Чучула - депутат Білоцерківської міської ради.

 

Розпочато роботу Тимчасової контрольної комісії


Опубліковано: 06 грудня 2023 року
Поділитися