Хай і українські дітки відчують хвилини безтурботного дитинства у День св. Миколая

За новим календарем, в Україні 6 грудня відзначають свято, яке усі діти чекають з великим нетерпінням, адже це свято завжди проходить весело, яскраво і обов’язково з подарунками. Це - День Святого Миколая!  

Миколай Чудотворець – захисник, наставник і покровитель дітей, тому українці здавна шанують цього святого. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття.

Десятий рік поспіль українські діти не мають можливості сповна насолодитися цим святом, адже в країні війна. Проте, ми, дорослі, маємо зробити так, щоб вони хоча б на деякий час відчули хвилини безтурботного дитинства.

Тож, з нагоди свята заступник міського голови Катерина Возненко та начальник служби у справах дітей міської ради Марина Гончарук відвідали дитячі будинки сімейного типу, які функціонують у громаді. Солодкі подарунки та щирі побажання міцного здоров’я, злагоди, щасливого дитинства та якнайшвидшої перемоги отримали родини-переселенці: Надії Лужецької та Наталії Родних, у яких виховується по 10 діток. А також будинок сімейного типу родини Світлани і Василя Масло, яка об’єднала під своїм дахом 6 хлопчиків та дівчат.

«Бажаємо вам щоденних посмішок, щедрих гостинців! Будьте щасливими та успішними, а ми дорослі намагатимемося робити так, аби, навіть у складні часи сьогодення, ваші бажання і мрії збувалися! Миру нам і перемоги!», - побажала заступник міського голови.

Цього дня солодощі та привітання також отримали ще дитячий будинок сімейного типу Тетяни та Андрія Голубевих, які опікуються 8 дітками (вони також через війну переїхали до Білоцерківської громади) та дві прийомні родини: Яни Кірковської і Володимира Карпушина та Степана і Надії Губатих. Перша родина є прийомною для двох дітей, друга - для трьох.

Подарунки, а зокрема, бажані канцтовари, з нагоди свята отримали і вихованці Білоцерківського дитячого будинку-інтернату.

Хай свято Миколая принесе всім діткам мир і здійснення бажань не тільки цього чарівного дня, а й надалі.


 


Опубліковано: 06 грудня 2023 року
Поділитися