Подарунок на Святого Миколая від учнів – захисникам

6 грудня, на День Святого Миколая, а також у день Збройних Сил України, учні ліцею «Перша Білоцерківська гімназія» зробили подарунок нашим захисникам: передали автомобіль «Жигулі» із солодощами та необхідними речами. Уже в п’ятницю авто буде на передовій та допомагатиме виконувати бойові завдання.

Автомобіль було відремонтовано за кошти, зібрані учнями ліцею під час благодійної ярмарки. До автівки також були завантажені смаколики, консерви, «зігрівайки», малюнки від дітей, а також різні необхідні речі, придбані у рамках благодійної акції «Підтримаймо наших захисників». Діти побажали захисникам сил, здоров’я, терпіння, найшвидшої перемоги та повернення додому.

Директор ліцею Борис Смуток розповів, що машині 25 років, і протягом останніх 5 років вона не використовувалася навчальним закладом. Усього в рамках акції, яку провів ліцей, було відремонтовано 7 автомобілів. На автівці було відремонтовано ходову частину – двигун, карбюратор, акумулятор, зчеплення, замінено фільтри, мастила, котушки запалювання, гальмівні колодки, шини, сидіння в салоні тощо.

Начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик зазначив, що це вже 92 машина, яку було передано на Збройні Сили України. Також наголосив, що діти Білоцерківської громади стали набагато патріотичнішими, відповідальнішими за долю нашої держави, переймаються нагальними проблемами, справами і зокрема тим, що в Україні зараз війна. Серед закладів освіти проводиться значна робота, проводяться різноманітні акції, метою яких є збір коштів на конкретні потреби захисників. Це купівля автомобілів, тепловізорів, рацій, металошукачів, дронів-камікадзе, обладнання, форми, бронежилетів, взуття, приладдя для облаштування бліндажів, генератори.

Подарунок на Святого Миколая від учнів – захисникам


Опубліковано: 06 грудня 2023 року
Поділитися