Розпочато ремонтні роботи капітального характеру

Під час прес-конференції міський голова Геннадій Дикий відмітив, що у Білій Церкві розпочалися ремонтні роботи капітального характеру.

 

«На сьогодні вже розроблено більшість проектів капітальних ремонтів, пройдено експертизу і зараз активно розпочатовиконання робіт. Уже завершено навчальний рік і ми плануємо виконати всі роботи в галузі освіти до серпня. На цю сферувиділено більше 16 млн грн, в першу чергу ми продовжимо минулорічну практику і будемо облаштовувати шатрові покрівлі навчальних закладів. Продовжуються роботи і в галузі комунального господарства, на капітальні видатки якого в цьому році виділено 60 млн грн», - наголосив міський голова.

 

Геннадій Дикий також відмітив, що будуть розпочаті роботи з асфальтування прибудинкових територій, бульварів тощо. Зокрема, вже з наступного тижня розпочнуться роботи з реконструкції бульвару Олександрійський, буде продовженобудівництво алеї та велосипедної доріжки від перехрестя з вул. В’ячеслава Чорновола до будинку за адресою Олександрійський бульвар, 62. Також будуть розпочаті ремонтні роботи по бульвару Княгині Ольги, бульвару Грушевського тощо.

 

«Біла Церква має бути привабливою для туристів, але в першу чергу комфортною для її жителів», - зазначив міський голова.


Опубліковано: 31 травня 2017 року
Поділитися