20-річчя Федерації футболу міста Біла Церква

26 січня у Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди 20-річчя Федерації футболу м. Біла Церква.

 

Вітаючи усіх присутніх зі святом міський голова Геннадій Дикий наголосив: «Хотілося б побажати, щоб підростаюче покоління досягло великих успіхів і вийшло на світовий рівень змагань. А ми будемо робити все, що в наших руках. У нас зараз дуже багато планів на розвиток футбольної інфраструктури міста».

 

Подяками міської ради та виконавчого комітету за особистий внесок у розвиток футболу Білоцерківщини, підтримці міських команд у Всеукраїнських і регіональних турнірах та з нагоди 20-річчя Білоцерківської міської федерації футболу міський голова нагородив: ФК «Рух Молоді» (голова клубу - Олександр Руденко), ФК «Круїз» (голова - Юрій Іонін, ФК «Френс» (голова – Максим Семухін), ФК «Контракт-61» (голова – Олег Каліберда, спортивний диретор – Олександр Піддубняк).

 

Подяки вручили також меценатам Геннадію Мільцарику, Віктору Карпусю, Андрію Лентюгову, Володимиру Либі, Олександру Руденку, Олександру Ткаленку та Віктору Яровому.

 

Спортивний інвентар було передано до ДЮСШ «Зміна» (директор – Олексій Кривошеєв), ФК «Арсенал Біла Церква» (старший тренер Валентин Кривий), ФК «Рось» (старший тренер – Євген Фещенко) та представникам збірної ветеранів футболу Білої Церкви - Максиму Семухіну, Юрію Бойку та Олександру Піддубняку.

 

Також зі словами привітань виступили народний депутат України Хвича Мепарішвілі і депутат обласної ради Станіслав Поліщук.

 

Тренери, спонсори, меценати, колеги і партнери з Київщини та друзі федерації також долучилися до загальних привітань.

 

У ході святкування був продемонстрований фільм про історію футболу загалом і зокрема у Білій Церкві.

 

Для присутніх зі святковою програмою виступали артисти Київського академічного обласного  музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського.

 

У заході взяли участь: секретар міської ради Вадим Кошель, депутати міської ради Андрій Король, Юрій Гончаренко та Олег Музальов, в.п. начальника управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Катерина Литвиненко, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

20-річчя Федерації футболу міста Біла Церква


Опубліковано: 27 січня 2018 року
Поділитися