Про затвердження методики розрахунку орендної плати за землю в м.Біла Церква

29 травня в м.Біла Церква відбулося засідання «круглого столу» щодо обговорення методики розрахунку розміру орендної плати за землю в м.Біла Церква,яке провів заступник міського голови В.Сокол.

В ході засідання «круглого столу» присутні обговорили  механізм та методику розрахунку нових розмірів орендної плати за землю, які приведені у відповідність до чинного законодавства України. Розглянули відсотки для нарахування річної орендної плати при укладанні договорів оренди землі залежно від її грошової оцінки за земельні ділянки в м.Біла Церква та прийняли рішення про винесення відповідного проекту рішення на чергове засідання сесії міської ради.

В заході взяли участь члени постійної депутатської комісії з питань ефективного використання земель всіх форм власності міської ради, начальник відділу з питань землекористування міської ради С.Ракарчук, начальник управління містобудування та архітектури міської ради Г.Кревський,  в.о.начальника управління Держкомзему у м. Біла Церква Київської області О.Борзак та ін.



Опубліковано: 29 травня 2012 року
Поділитися