Відкриття пришкільних таборів

29 травня в м.Біла Церква відбулося урочисте відкриття профільних пришкільних таборів денного перебування дітей.

Дані табори функціонують  згідно з рішенням Білоцерківської міської ради від 24.11.2011 року № 391-14-VІ “Про Міську програму оздоровлення та відпочинку дітей  міста у 2012 році». Табори організовано на базі спеціалізованих загальноосвітніх шкіл № 1, 9, загальноосвітніх шкіл №8, 21 та гімназії №2. В них відпочиватимуть 500 білоцерківських дітей, серед яких -  діти-сироти, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, обдаровані діти, переможці обласних та Всеукраїнських змагань, спартакіад, лідери учнівського самоврядування.

Під час відпочинку діти матимуть змогу займатися вгуртках за різними напрямами позашкільної освіти, брати участь в творчих конкурсах, спортивних змаганнях, іздити на екскурсії, до театру  тощо. Також для дітей буде організовано дворазове харчування.

В урочистому відкриття профільних пришкільних таборів денного перебування дітей взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, начальник управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик, голова міськкому профспілки працівників освіти і науки України В.Чепурченко, представники громадськості та ін.

 



Опубліковано: 29 травня 2012 року
Поділитися