Прес-конференція начальника відділу з питань дозвільної системи у сфері господарської діяльності

28 травня в м. Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації, в якій взяла участь начальник відділу з питань дозвільної системи у сфері господарської діяльності міської ради  Л.Капінус.

На прес-конференції начальник відділу з питань дозвільної системи у сфері господарської діяльності міської ради  поінформувала присутніх про основні завдання, які здійснює Дозвільний центр Білоцерківської міської ради щодо видачі документів дозвільного характеру. Зокрема, більшість питань,з якими звертаються до Дозвільного центру  білоцерківці  стосуються земельних питань, отримання різного роду дозволів і погоджень в сфері будівництва, торгово-побутового обслуговування, житлово-комунального господарства та ін.. Наголосила, що 01 січня 2012р. вступили в силу зміни до Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», відповідно до яких видача документів дозвільного характеру відбуваються виключно через державних адміністраторів, а представники місцевих дозвільних органів здійснюють прийом  за принципом «єдиного вікна», що створює сприятливі умови для фізичних і юридичних осіб.

Начальник відділу з питань дозвільної системи у сфері господарської діяльності міської ради  Л.Капінус наголосила на заходах по втіленню реформ даної сфери, які започатковані Президентом України В.Ф.Януковичем  та дала відповіді на питання журналістів.



Опубліковано: 28 травня 2012 року
Поділитися