Про це повинні знати всі

01 грудня в м.Біла Церква відбулася студентська акція до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, Міжнародного дня боротьби з насильством та Міжнародного дня боротьби з рабством. Захід був організований за сприяння відділу у справах сім’ї та молоді міської ради.

 

В акції взяли участь студенти восьми міських вищих навчальних закладів, які на центральній вулиці міста інформували білоцерківців про статистику захворюваності на ВІЛ/СНІД у Білій Церкві та Україні, роздавали інформаційні  та довідкові матеріали про шляхи поширення хвороби та захисту від неї.

 

Також  жителів міста інформували про прояви різних видів насильства та як діяти у ситуації домашнього насильства або його загрози,  куди звертатися за допомогою тощо.

 

Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги жертвам насильства у м.Біла Церква та Білоцерківському районі проводила  консультації для всіх бажаючих щодо психологічного та соціального супроводу даних категорій населення. Громадянам гарантували анонімність та конфіденційність  при зверненні. Акцентували увагу, що звертатись мають можливість всі категорій населення й неповнолітні також. Телефони мобільної бригади : 063-624-87-15; 066-108-94-92;  ел.адреса: gbv.ua.m29@gmail.com.

 

Студенти протягом акції також збирали від білоцерківців слова підтримки для даних категорій населення та написавши на повітряних кульках символічні побажання  випустили в небо. 

Про це повинні знати всі


Опубліковано: 01 грудня 2017 року
Поділитися