Про підписання заяв-приєднання до умов договору на постачання природного газу побутовим споживачам

У білоцерківців виникають питання щодо підписання заяв-приєднання до умов договору на постачання природного газу побутовим споживачам, які надходять разом із квитанціями. Міський голова Г.Дикий дав доручення представникам ТОВ «Київоблгаз Збут» надати роз’яснення стосовно даного питання.

25 січня під час прес-конференції для представників ЗМІ начальник Білоцерківського територіального відділу ТОВ «Київоблгаз Збут» Н.Кухарська надала відповідну інформацію.

ТИПОВИЙ ДОГОВІР постачання природного газу побутовим споживачам, який затверджений Постановою НКРЕКП від 30.09.2015р. №2500,  розміщений на веб-сайті  https://kvgaszbut.104.ua/ua і не потребує двостороннього підписання письмової форми договору, цей договір є однаковим для всіх побутових споживачів України.

Для забезпечення приєднання до умов договору постачання природного газу побутовим споживачам були надіслані заяви-приєднання до умов договору постачання природного газу побутовим споживачам з персоніфікованими даними щодо споживача та його об’єкта за встановленою формою, яка для зручності споживача заповнена таким чином, що обсяги газу споживача визначаються Оператором ГРМ ПАТ «Київоблгаз» за підсумками місяця, оплата за який здійснюється на підставі рахунку. Споживач має право самостійно оформити заяву-приєднання, роздрукувавши ії із вказаного сайту та надіслати на адресу м.Біла Церква вул..Я.Мудрого, 61 ТОВ «Київоблгаз Збут».

За відсутності зауважень до персоніфікованих даних у заяві-приєднанні та її змісту побутовий споживач зобов’язаний підписати заяву-приєднання та повернути постачальнику в любий зручний спосіб - передати через контролера, надіслати поштою або вкласти в скриньки розташовані за адресою м. Біла Церква вул..Шевченко.118 віл. Я.Мудрого 61.

Якщо споживач не повернув постачальнику заяву-приєднання, фактом згоди споживача про приєднання до умов договору (акцептування заяви-приєднання) є сплачений споживачем рахунок (квитанція) постачальника за поставлений природний газ.

За однією поштовою адресою укладається один договір постачання природного газу. У разі коли об’єкт побутового споживача перебуває у власності (користуванні) кількох осіб, укладається один договір з одним із співвласників (користувачів) за умови письмової згоди всіх інших співвласників (користувачів), про що робиться відмітка в заяві-приєднанні. Споживач не обмежується у праві здійснювати оплату за договором на постачання природного газу через банківську платіжну систему, он-лайн переказ, поштовий переказ, внесення готівки через касу постачальника та в інший не заборонений законодавством спосіб. Розрахунковим періодом для визначення розміру оплати послуг з газопостачання побутовим споживачем є календарний місяць. У разі отримання адресної субсидії або іншого виду державної соціальної допомоги побутовий споживач вносить плату за надані послуги з газопостачання в установленому порядку.



Опубліковано: 26 січня 2016 року
Поділитися