Про нові структури в місті

В місті функціонуватиме Інклюзивно-ресурсний центр

 

Рішення створити комунальну установу БМР «Інклюзивно-ресурсний центр»  депутати міської ради прийняли з метою забезпечення прав дітей з особливими освітніми потребами від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, у тому числі у професійно-технічних навчальних закладах, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини з особливими освітніми потребами , надання їм психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження.

 

Інклюзивно-ресурсний центр  сприятиме забезпеченню білоцерківським дітям з особливими потребами необхідної психолого-педагогічної підтримки їх індивідуальних потреб, а також має стати ефективним засобом забезпечення прав таких осіб на освіту, сприяння розвитку їх особистості, поліпшення  стану їх здоров’я  якості життя, підвищення рівня участі у житті громади.


З нового року питаннями молоді та спорту займатиметься нове управління

На засіданні позачергової тридцять восьмої сесії Білоцерківської міської ради VІІ скликання, яке відбулося 31 жовтня  було розглянуто питання про реорганізацію окремих відділів виконавчих органів міської ради та внесення змін до структури виконавчих органів міської ради, апарату міської ради та її виконкому.

 

Даний проект рішення був винесений на  розгляд з метою реалізації державної політики та приведення у відповідність до Наказу Міністерства фінансів Україні від  20.09.2017р №793 «Про затвердження складових програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів».

 

Згідно цього проекту з початку нового року буде створено новий структурний підрозділ – управління з питань молоді та спорту шляхом злиття відділу у справах сім’ї та молоді та відділу з питань фізичної культури і спорту.

 

Розгляд цього рішення зараз зумовлений  необхідністю проведення своєчасних процедур, не пізніше ніж за два місяці, повідомлення працівників про можливе звільнення у зв’язку з реорганізацією управління та можливістю забезпечення фінансування структурного підрозділу, в тому числі нарахування заробітної плати працівникам з 2018 року. Якщо цього не зробити на цій сесії, то наслідком може бути  невиплата заробітної плати працівникам реорганізованого управління з початку 2018 року.

 

Депутати міської ради підтримали дане рішення, отож, з 02 січня наступного року працюватиме новий структурний підрозділ – управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради у штатному складі 14 одиниць.





Опубліковано: 31 жовтня 2017 року
Поділитися