Прийшли на прийом, щоб вирішити питання

Міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий приділяє велику увагу особистим прийомам громадян, адже це одна із можливостей безпосередньо дізнатися про актуальні проблеми містян, аби вчасно та ефективно їх вирішувати.

17 серпня на прийом до міського голови записалися п’ятнадцять білоцерківців. Питання,  з якими вони зверталися, стосувалися різних напрямків життєдіяльності міста та особистих прохань і зауважень.

Так, деякі жителі міста акцентували увагу міського голови на необхідності провести ремонтні роботи  каналізаційних мереж та даху в багатоквартирних будинках де вони проживають.

Дві жительки Білої Церкви, які є тимчасовими переселенками із зони проведення АТО, звернулися з проханням надати допомогу в отриманні житла та земельних ділянок.

Не перший раз на прийомі звучало питання щодо необхідності будівництва об’їзної дороги, яка б розвантажила міські автошляхи та зменшила вплив вантажного автотранспорту на дороги і будинки по вул.Селянській (Колгоспній) та Таращанській.

Жителі одного із будинків, де створено ОСББ, звернулися із проханням допомоги у  встановленні нового лічильника теплопостачання.

Колектив однієї із міських спортивних установ надали міському голові колективне звернення з проханням продовжити контракт з директором їх закладу.

Традиційно чимало звернень жителів міста стосувалося  вирішення  житлових і земельних проблем, надання матеріальної допомоги та інших питань.

Всім громадянам, які звернулися до міського голови, надано роз’яснення. Відповідним службам  були дані доручення щодо їх вирішення. 

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться кожну першу й третю среду. Попередній запис в Центрі зайнятості кім. 126 (вул.Я.Мудрого,36) або за

тел. 5-36-64.

 



Опубліковано: 18 серпня 2016 року
Поділитися