Молодь нової держави

17 серпня в клубі спілкування молодих людей з особливими потребами  “ВОЛДІС”, що діє при Білоцерківському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відбулося святкове засідання, присвячене Дню Незалежності України.

Клуб “ВОЛДІС” зібрав талановитих, активних та цілеспрямованих молодих людей, які, незважаючи на власні особливі потреби, знаходяться в постійному пошуку нового, цікавого та прогресивного. Деякі з членів Клубу є ровесниками Незалежної України, тому історія нашої молодої держави є і їх власна історія. І молоді люди роблять цю історію власними руками. Вони самостійно будують своє життя у відповідності до нових умов сьогодення, формують свій світогляд з позиції свідомих, патріотично налаштованих громадян країни з багатою історією та великими перспективами.

Засідання розпочалося з урочистого привітання членів клубу “ВОЛДІС” зі святом 25- річниці Незалежності України, що наближається, та продовжилося дружньою бесідою, основною темою якої стала: “Молодь оновленої України: перспективи та можливості”. Згодом членів Клубу було запрошено до святкового солодкого столу, де вони мали змогу поспілкувалися у теплій, комфортній атмосфері та обмінятися отриманими враженнями.



Опубліковано: 18 серпня 2016 року
Поділитися