Прес-конференція заступника начальника управління МНС України в Київській області Г.Кваші

03 серпня  в м.Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації, в якій взяв участь підполковник, заступник начальника управління МНС України в Київській області Г.Кваша.

В ході прес-конференції заступник начальника управління МНС України в Київській області поінформував присутніх про ускладнення пожежної ситуації на території міста через спекотну, суху погоду, яка встановилася на даний час. Наголосив, що з метою попередження можливих пожеж на території міста, начальником цивільної оборони м. Біла Церква підписано наказ, згідно якого керівниками об’єктів господарювання та начальниками служб цивільної оборони міста вжито заходів для приведення в готовність цивільної оборони  та наявних сил і засобів пожежогасіння, посилено контроль за станом пожежної безпеки на підпорядкованих територіях.

Звернувся до жителів міста із застереженням суворо дотримуватися протипожежних правил та утримуватись від поїздок і відвідувань лісопаркових зон протягом пожежонебезпечного періоду.

Зупинився на підготовці особового складу підрозділів управління МНС України в Київській області до виконання  поставлених завдань у разі виникнення пожеж та акцентував увагу присутніх, що відповідно до розпорядження голови Київської облдержадміністрації, у разі порушення правил відпочинку та використання відкритого вогню в лісопаркових зонах передбачено кримінальну відповідальність.

Заступник начальника управління МНС України в Київській області Г.Кваша також наголосив на необхідності дотримання правил поведінки під час відпочинку на водоймах міста та дав відповіді на поставлені питання журналістів.



Опубліковано: 03 серпня 2012 року
Поділитися