Заходи до 50-річчя від дня польоту в космос льотчика-космонавта, двічі Героя Радянського Союзу П.Р.Поповича

14 серпня в м.Біла Церква відбулися урочисті заходи, присвячені 50-річчю від дня польоту в космос льотчика-космонавта, двічі Героя Радянського Союзу П.Р.Поповича.

Учасників заходу привітав міський голова В.Савчук, який наголосив, що подвиг П.Р.Поповича є яскравим прикладом для наслідування молоді. Міський голова пригадав першу зустріч з видатним українцем, а також відмітив, що турнір з боксу серед юнаків, який щорічно проходить в місті під іменем П.Р.Поповича, набув Міжнародного масштабу і багато його переможців, сьогодні є відомими спортсменами.

В рамках заходів відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку «Героям космосу» та меморіального знаку «Дерево життя» в парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка, а також висаджено липу у сквері, представлено експозицію в музеї державного навчального закладу «Білоцерківське професійно-технічне училище ім. П.Р.Поповича».

В заходах взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, доньки П.Р. Поповича - Наталія Березіна, Оксана Попович, племінник і онука, представники громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 15 серпня 2012 року
Поділитися