Урочистості з нагоди 82-річниці повітряно-десантних і аеромобільних військ України

02 серпня в м.Біла Церква відбулися урочистості з нагоди 82-річниці повітряно-десантних і аеромобільних військ України.

Від імені міського голови В.Савчука присутніх зі святом привітав його заступник М.Антонюк, який наголосив на активній громадянській позиції членів Білоцерківської міської громадської організації «Спілка ветеранів-десантників»(голова – В.Поліщук) та їх участі у військово-патріотичному вихованні дітей і молоді міста та нагородив нагрудним знаком «Відзнака міського голови» В.Кулигіна. Ряд активістів  Білоцерківської міської громадської організації «Спілка ветеранів-десантників» також були нагороджені грамотами та подяками міської ради.

Присутніх на святі також привітав депутат Київської обласної ради (фракція Партії регіонів), член виконавчого комітету Білоцерківської міської ради І.Шилов.

В рамках заходу відбулися панахида біля каплиці св..Георгія Побідоносця, покладання квітів в парку Слави та святкова хода.

В заході взяли участь депутати міської ради - О.Марченко (фракція ВО «Свобода»), Л.Дригало (фракція Народної партії), голова Білоцерківської міської громадської організації «Асоціація депутатів Білоцерківської міської ради» В.Гламазда, громадськість міста та журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 02 серпня 2012 року
Поділитися