Прес-конференція начальника відділу з питань фізичної культури та спорту

14 травня в м. Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації, в якій взяв участь начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради В.Матвієць.

В ході  прес-конференції начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради поінформував присутніх про основні завдання, які здійснює відділ щодо популяризації масового і професійного спорту, впровадження здорового способу життя серед білоцерківців.

Зупинився на заходах, які проводяться в місті в рамках Року спорту та здорового способу життя, акцентував увагу на функціонуванні дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста, наголосивши, що сьогодні в них займається понад 4,5 тисячі дітей шкільного віку, відмітив, що 8 спортсменів з Білої Церкви пройшли ліцензування категорії «А» на участь у 30-х Літніх Олімпійських іграх, що пройдуть з 27 липня по 12 серпня ц.р. в м.Лондон.

Начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради В.Матвієць також поінформував про реалізацію в місті програм щодо реформування спортивної галузі, започаткованого Президентом України В.Ф.Януковичем та дав відповіді на поставлені питання журналістів.



Опубліковано: 14 травня 2012 року
Поділитися