Міський спортивний захід

11травня в м.Біла Церква відбувся міський спортивний захід, присвячений Всеукраїнському Дню здоров’я і спорту та закриттю Спартакіади серед загальноосвітніх навчальних закладів міста, присвяченої Року спорту та здорового способу життя.

 В ході заходу міський голова В.Савчук акцентував увагу на підвищенні ролі фізичної культури і спорту у всебічному і гармонійному розвитку особистості, пропаганді здорового способу життя серед дітей, молоді, дорослого населення.

Учасників заходу привітав перший заступник Міністра інфраструктури України К.Єфименко, який наголосив на важливості та необхідності розвитку спорту. Зазначив, що спорт не лише сприяє зміцненню організму, а й є передумовою досягнення життєвого успіху.

В ході заходу заслуженим майстром спорту О.Шепелем був встановлений рекорд України із перетягування 10 мікроавтобусів одночасно.

Святковим вітанням для всіх присутніх був виступ Заслуженого артиста України О.Пономарьова та хореографа А.Лопеса.

В заході взяли участь депутат Київської обласної ради, член виконавчого комітету Білоцерківської міської ради І.Шилов (фракція Партії регіонів), депутати та члени виконавчого комітету міської ради, секретар міської ради О.Олійник, заступники міського голови М.Антонюк та Г.Джегур, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради В Матвієць, громадськість міста.



Опубліковано: 14 травня 2012 року
Поділитися