Працівників газового господарства привітали з професійним святом

Напередодні Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України , яке припадає на другу неділю вересня, у Білій Церкві було відзначено кращих працівників Київської філії ТОВ «Газорозподільчі системи України».

Міський голова Геннадій Дикий разом з профільним заступником Анатолієм Кравцем привітали працівників підприємства.

«Усі ви – професіонали своєї справи! Ваша згуртованість та самовідданість, які ви показали минулої зими вражає. Попри усі складнощі війни, під час блекаутів та постійних відключень електроенергії ви продовжували майстерно виконувати свою роботу та зебезпечувати безперебійне газопостачання підприємств та осель білоцерківців», - наголосив Геннадій Дикий та побажав усім працівникам галузі міцного здоров`я, успіхів, наснаги та миру.

За вагомий внесок у забезпеченні безаварійного та безперебійного газопостачання громади  та з нагоди професійного свята, за поданням керівництва підприємства, ряд працівників були відзначені грамотами та подяками міського голови.

Хвилиною мовчання присутні вшанували памְ’ять усих українців, чиї життя забрала війна.

У заході також взяв участь перший заступник голови Білоцерківської районної військової адміністрації Максим Кочура, який відзначив працівників підприємства грамотами.

Працівників газового господарства привітали з професійним святом


Опубліковано: 08 вересня 2023 року
Поділитися